4 porsjoner

30 minutter

Middels

Oppskrift

600 g klippfisk, utvannet og rensket

4 stk sjalottløk

1 stk paprika

200 g aspargesbønner

400 g poteter

1 dl hvitvin

1 dl olivenolje

1 ts pepper, grovmalt

Server med

1 stk brød

1 stk salat

Fremgangsmåte:


Skjær klippfisken i porsjonsstykker, sjalottløk i tynne skiver, paprika i terninger og aspargesbønner i ca. 2 cm store biter.

Skrell potet og skjær i skiver. Stek dem i stekepanne med olivenolje til de er knapt møre.

Legg klippfisken med skinnsiden ned i stekepannen sammen med potetskivene, og ha i de andre grønnsakene.

Hell hvitvin over fisken og stek det hele i ca. 5 minutter.

Sett ned varmen, legg på lokk og la surre videre til fisken er ferdig, ca. 2 minutter.

Server det hele med salat og brød ved siden av.

Tips: For en mer fargerik rett kan du bruke paprika i forskjellige farger.

Oppskriften er hentet fra https://godfisk.no/oppskrifter/klippfisk/skinnstekt-klippfisk/

Secret Link