4 porsjoner

40 minutter

Enkel

Ingredienser

600 g uerfilet, uten skinn og bein

3 stk vårløk

2 ss olje

3 ss soyasaus

150 g risnudler

1 ts salt

2 ts curry paste, rød

2.5 dl vann

Fremgangsmåte

  • Kok risnudlene etter anvisningen på pakken.
  • Skjær fisken i biter, 3 cm store og dryss over salt.
  • Vask og rens vårløk, og skjær i biter på 3 cm.
  • Rens og finhakk hvitløk.
  • Vask, rens og riv ingefær.
  • Varm olje i en wokpanne og tilsett fisk, hvitløk og ingefær. Surr fisken ca. 1 minutt på hver side.
  • Ha i curry paste, soyasaus, fiskebuljong og vann. Kok opp.
  • Tilsett deretter kokte nudler og vårløk, og la det småkoke et par minutter.

Server woken med friske korianderblader drysset over.

Tips: Retten kan lages i en vanlig stekepanne med litt høy kant eller en gryte i stedet for wokpanne.

Secret Link